Kennis & Ervaring

WITenzo heeft een uitgebreide ervaring in de organisatie als weddingplanner. Die ervaring komt o.a. op de volgende wijzen tot uitdrukking:  

 

 

Portfolio

WITenzo beschikt over een enorme portfolio van leveranciers en zal er voor zorgen dat jullie direct kunnen kiezen uit alternatieven die passen bij jullie ideeën en budget: Trouw- en feestlocaties, kerken, entertainment (bands, DJ’s), foto- en videograaf, trouwauto of ander vervoer, bruidsjurken en –kapsels, te veel om op te noemen.

Planning

WITenzo weet wat werkt en waar het fout kan gaan. WITenzo zorgt voor een haalbare planning en gedetailleerd draaiboek. WITenzo bekommert zich over de details waar je zo gemakkelijk overheen ziet. En WITenzo zorgt dat alles is geregeld, zodat jij je geheel op je bruiloft, je partner en je gasten kan richten.

Prijs & kwaliteit

Je krijgt met veel leveranciers te maken. Het is belangrijk dat iedere leverancier de kwaliteit levert die je verwacht en tegen een redelijke prijs. WITenzo weet wat marktconform is en onderhandelt namens jou met de betrokken partijen.

Formaliteiten

WITenzo wijst je de weg in alle formele zaken die samenhangen met jullie bruiloft, zoals ondertrouw, de huwelijksvoltrekking, getuigen, verzekering, notaris, etc.

Creatieve invulling & Styling

WITenzo kent vele manieren om de gebruikelijke onderdelen van een huwelijksdag leuker, stijlvoller en persoonlijker te maken; de aankleding en versiering van de locatie, het afstemmen daarvan op de bruidsjurk, het verzinnen van een thema, een romantische invulling van de trouwceremonie, een unieke bruidstaart. Lees meer over hoe WITenzo je bruiloft iets extra’s geeft.